Foszfosziderit extra 8-as golyós karkötő 9600 Nagyobb

Foszfosziderit extra 8-as golyós karkötő 9600

A Foszfosziderit ismert vas és foszfor tartalmú szilikát ásvány, a puha ásványok közé ( Fluorit, Malachit, Rodokrozit ) tartozik, az ékszeripari és ezoterikus felhasználása új keletű. Az ásvány tömeges előfordulását csiszolják, színe barackvirág, lilás, bíborszínű, sárgás és narancsos színárnyalatok is léteznek a lilás és bíborszínű anyagban, csiszolatban. Természetesen a lilás és bíborszín a legkedveltebb és a legértékesebb az ékszerkészítőknél, de a sárgás mintázatokat is elkészítik ékszereknek.
 
Mivel kevés ideje használják ékszernek, még nincs biztos ezoterikus tapasztalat róla. Elviekben a mindennapi életben segíti a stabilitást, a kiegyensúlyozottságot. Kiegyensúlyozza a szív és a harmadik szem csakrákat, a foszfosziderit a harmadik szem csakrára helyezve megnyitja a tudatot a magasabb dimenziókba. Az idegrendszert erősíti.
 

A Foszfosziderit legjobb minőségű egységesen lila színű anyagából csiszolt golyók mérete a karkötőben kb. 8,5 – 9,0 mm, a golyókat duplasoros gumira fűztük. A karkötő hossza kb. 18,5 cm.

Készleten: 1 db.

9 600 Ft‎ (Bruttó)

30 hasonló termék ebben a kategóriában