Foszfosziderit 8 mm-es golyós szál Nagyobb

Foszfosziderit 8 mm-es golyós szál

A Foszfosziderit ismert vas és foszfor tartalmú szilikát ásvány, a puha ásványok közé ( Fluorit, Malachit, Rodokrozit ) tartozik, az ékszeripari és ezoterikus felhasználása új keletű. Az ásvány tömeges előfordulását csiszolják, színe barackvirág, lilás, bíborszínű, sárgás és narancsos színárnyalatok is léteznek a lilás és bíborszínű anyagban, csiszolatban. Természetesen a lilás és bíborszín a legkedveltebb és a legértékesebb az ékszerkészítőknél, de a sárgás mintázatokat is elkészítik ékszereknek.
 
Mivel kevés ideje használják ékszernek, még nincs biztos ezoterikus tapasztalat róla. Elviekben a mindennapi életben segíti a stabilitást, a kiegyensúlyozottságot. Kiegyensúlyozza a szív és a harmadik szem csakrákat, a foszfosziderit a harmadik szem csakrára helyezve megnyitja a tudatot a magasabb dimenziókba. Az idegrendszert erősíti.
 

A Foszfosziderit gyenge minőségű, lila színben sárgás foltos, erezett anyagából csiszolt golyók mérete a zsinórra fűzött szálon kb. 7,5 – 8 mm, a szál végeit csomók zárják le. Az anyag hossza a szálon kb. 38,5 cm.

Készleten: 10 db.

6 150 Ft‎ (Bruttó)

30 hasonló termék ebben a kategóriában